In Sus

Curatare / Spalare canapele si fotolii

Curatare canapele prin metoda injectie extractie

Obisnuiti, in mod sigur, sa curatati si aspirati periodic canapeaua si fotoliile dumneavoastra. Dar tocmai pentru ca sunt folosite zilnic, aceste obiecte de mobilier ar trebui sa beneficieze, cel putin o data pe an, de o curatare in profunzime.

Obiceiul perfect firesc de a lua loc pe canapea sau fotoliu ajuta bacteriile, acarienii si praful sa patrunda in materialul textil cu care acestea sunt acoperite. Doar o curatare realizata de profesionisti, prin tehnica de injectie-extractie poate asigura disparitia „musafirilor” si, in plus, va reda culorile initiale ale canapelei dumneavoastra.

Star Clean Detail va pune la dispozitie servicii complete de curatare canapele Bucuresti si spalare fotolii sau scaune acoperite cu material textil. Stim ca aveti nevoie de noi pentru ca, dincolo de rezultate calitative, va oferim in schimb timp.

Avem certitudinea ca sunteti suficient de ocupati astfel incat sa nu va permiteti luxul de a petrece o jumatate de zi curatand canapeaua din living. Din respect pentru timpul dumneavoastra, pe care il puteti folosi altfel, am format si pregatit constant o echipa de specialisti in curatare.

Fie ca este vorba de curatare fotolii sau curatat canapele, angajatii Star Clean Detail sunt gata sa raspunda apelului dumneavoastra. Indiferent de anotimp, specialistii in curatare vor fi pregatiti, de fiecare data, sa ofere canapelei dumnevoastra tratamentul pe care il merita.

Nu trebuie sa faceti griji daca tapiteria canapelei sau a scaunelor si fotoliilor este dintr-un material delicat sau pretios. Curatam, spalam si tratam corespunzator orice tip de material sau tesatura, adaptand tehnica de curatare proprietatilor materialului. Folosim produse naturale, biodegradabile, din respect pentru mediu, client si angajati.