In Sus

Despre firma de curatenie Star Clean Detail

Oferim servicii de curatenie

De peste 4 ani pe piata, am pus expertiza noastra in domeniul curateniei la dispozitia clientilor nostri, printre care s-au numarat hoteluri din Bucuresti, restaurante, localuri, companii de rent a car, companii de transport.

Star Clean Detail este operator cu traditie in domeniul curateniei. Atenti la detalii si seriosi de-a lungul procesului de curatare, angajatii Star Clean Detail incep prin a evalua obiectul de mobilier pe care doriti sa-l curatiti sau interiorul masnii dumneavoastra. Apoi, planifica impreuna cu dumneavoastra si explica etapele si estimeaza costurile. Daca sunteti multumiti de propunerile lor, specialistii Star Clean Detail incep procesul de curatare si spalare.

Ne distingem prin folosirea exclusiva a metodei de insertie-extractie. Acest sistem de curatare in profuzime, aplicat ijn cazul canapelelor, fotoliilor, scaunelor si tapiteriei auto asigura:

  • extractia murdariei din fibrele materialului
  • eliminarea acarienilor
  • improspatarea culorilor
  • eliminarea mirosurilor neplacute

Apelati cu incredere la serviciile noastre de curatare canapele Bucuresti sau detailing auto interior Bucuresti si lasati-ne sa va convingem ca exista mixul ideal de calitate, promptitudine si flexibilitate.