In Sus

Detailing auto interior

Spalare tapiterie auto - injectie extractie

Nu este suficient sa investiti in revizii tehnice periodice ci este de dorit, din acelasi motiv, sa acordati atentie si felului in care arata interiorul autovehiculului dumneavoastra. Pentru pastrarea indelungata a aspectului de nou, pentru santatea si confortul dumneavoastra si al celor care va insotesc, este indicat sa apelati periodic la servicii complete de detailing auto.

Pentru un plus de culoare si prospetimea in habitaclu dar si pentru garantia unui mediu curat, serviciile de detailing auto interior profesional si curatare tapiterie auto Bucuresti va stau la dispozitie. Si nu ne multumim doar cu aspirare, spalare si perierea scaunelor si a banchetei.

Usile masinii, bordul si tot ce inseamna decoratiuni interioare si detalii (fie ele din metal, plastic) vor straluci de curatenie. Gratie produselor de protectie aplicate, toate suprafetele de contact vor fi protejate o perioada indelungata impotriva urmelor sau petelor.

Mai exact, detailing auto interior Bucuresti inseamna pentru noi:

 

  • Aspirare, periere, spalare si uscare mochete
  • Curatare plafon, portiere si bord
  • Curatare tapiterie auto
  • Decontaminare suprafete

Daca nu cautati doar curatenie atunci cand vine vorba de autoturismul dumneavoastra dar si rapiditate si o abordare constiincioasa, nu ezitati sa apelati la Star Clean Detail. Angajatii nostri folosesc cele mai bune produse, non-toxice, in deplina concordanta cu normele de mediu si sanatate.

Vom oferi cel mai bun tratament, in functie de modelul masinii si caracteristicile interiorului. Fiecare autovehicul este unic. Dorim sa credem ca grija cu care vom trata si curata ii va spori unicitatea.